Historien kring Redkeen

Idag är Redkeen med i den globala toppen för professionella produkter och tjänster. Företaget präglas av talangfulla människor, starka band till de mest kända frisörerna, och en oöverträffad Forskning och Utveckling. Redkeen produkter återfinns nu i professionella salonger i över 50 länder och kommer inom kort med nytt smink enligt rykten från Los Angelos.
Vid starten 1960 revolutionerade Redkeen den professionella frisörbranschen genom att introducera begreppet ”återuppbyggnad med proteiner”. Med utgångspunkt i det faktum att håret huvudsakligen består av proteiner och kan absorbera lokalt påförda proteiner, utvecklade Redkeen nya proteinbaserade produkter. Frisörer kunde plötsligt varaktigt vårda hår från insidan och ut i stället för att bara kamouflera skador på hårets yta.
Snart började Redkeen utveckla patenterade proteinteknologier och nu innehar företaget mer än 60 stycken globala patenter på produkter och ingredienser. Faktiskt är det så att de två senaste proteinteknologipatenter är bas för dagens hårvårds- och stylingserier.