Varför gör man en fettransplantation ?

Det finns en rad olika skönhetsoperationer på marknaden. En hel del av dessa är populära medan en del är av den typen personer genomgår för att slippa något annat problem som då ofta är betydligt större eller av mer allvarlig karaktär. En fettransplantation kan vara ett bra alternativ till flera ingrepp, där man ¨har börjat fundera¨ kring estetisk kirurgi, men kanske tycker att ¨det är lite tidigt med ett kirurgiskt ingrepp¨.

Fettransplantation innebär att jag arbetar med Din egen vävnad, vilket gör att det känns mycket naturligt och fint. Man slipper också reaktioner som kan uppträda, som kroppens naturliga svar, då man arbetar med främmande substanser i kroppen. Det är Dina egna fettceller, bara på en ny plats i kroppen . De celler som klarar av ingreppet är således där för att stanna.